Vijesti / Regija

sukob maloljetnika u vinkovcima

Slučaj iz dvorišta osnovne škole: Napao ga metalnom palicom zato što je Srbin?

Slučaj iz dvorišta osnovne škole: Napao ga metalnom palicom zato što je Srbin?
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U večernjim satiam 7. siječnja u dvorištu osnovne škole u Vinkovcima maloljetnik je zadao udarac glavom u lice i pokušao udariti metalnom palicom drugog maloljetnika u glavu, pri čemu je lakše ozlijeđen


Povodom kaznene prijave Policijske uprave vukovarsko-srijemske, na prijedlog ovog državnog odvjetništva je pred sucem istrage za mladež Županijskog suda u Vukovaru provedeno ispitivanje maloljetnika (2006.) zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela pokušajem teške tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni maloljetnik 7. siječnja 2022. oko 20:30 sati, u dvorištu jedne osnovne škole u Vinkovcima, s ciljem teškog tjelesnog ozljeđivanja maloljetnika (2006.), zbog netrpeljivosti prema pripadnicima srpske nacionalnosti kojoj navedeni maloljetnik pripada, presreo ga i zaustavio te mu udarcima nanio tjelesne ozljede.

policija
vinkovci Obračun u dvorištu škole: Metalnom šipkom u glavu udario drugog maloljetnika, kazneno prijavljen

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon provedenog ispitivanja, sudac istrage za mladež Županijskog suda u Vukovaru je, na prijedlog ovog državnog odvjetništva, osumnjičenom maloljetniku odredio mjere opreza iz čl. 98. st. 2. t. 4. i 5. Zakona o kaznenom postupku odnosno zabranu približavanja žrtvi i osobama koje će biti potrebno ispitati u svojstvu svjedoka.


Izdvojeno

Reci što misliš!