Vijesti / Regija

incident u slavonskom brodu

Pijana žena napala liječnicu i zaštitarku, razljutilo je što nije bilo zubarice!?

Pijana žena napala liječnicu i zaštitarku, razljutilo je što nije bilo zubarice!?
Ivica Galović/PIXSELL

Napadačicu je, zbog alkoholiziranog stanja, bilo teško smiriti

U slavonskobrodskom Domu zdravlja jučer je ženska osoba verbalno, a potom i tjelesno, napala druge dvije ženske osobe - liječnicu i zaštitarku.

Kako piše SBplus, bilo je šaketanja, deranja, psovanja, naguravanja, a zbog alkoholiziranog stanja, napadačicu je bilo teško smiriti. Razljutila ju je činjenica da njezine zubarke nema na radnom mjestu u vrijeme kada ju je ona trebala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bilo je uistinu mučno gledati tu scenu. Nažalost, ja sam bila sa svojom bebom pa nisam mogla priskočiti u pomoć zaštitarki, ali nevjerojatno je što sve ti ljudi trpe za malu plaću i nemogućnost bilo kakve samozaštite. Nevjerojatno je da netko na njima iskaljuje svoj bijes, a oni ne mogu utjecati ni na što vezano za rad institucije koju štite", za SBplus je kazala 28-godišnja Brođanka koja je cijelom događaju svjedočila kada je u Dom zdravlja dijete jučer dovela na sistematski pregled.

Policijska uprava također je komentirala ovaj događaj.

"Nastavno na Vaš upit, obavještavamo Vas da je jučer (10. siječnja) oko 13.30 sati u Domu zdravlja u Borovskoj ulici, policija evidentirala narušavanje javnog reda i mira. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 59-godišnjakinja, u vidno alkoholiziranom stanju (odbila alkotest), nezadovoljna jer njezina liječnica ne radi, narušavala javni red i mir na način da je verbalno, a potom i tjelesno napala 50-godišnju liječnicu i 28-godišnju djelatnicu zaštitarske tvrtke. Dolaskom policijskih službenika, počiniteljica je nastavila s narušavanjem javnog reda i mira te je vrijeđala i policijske službenike. 59-godišnjakinja je smještena u policijske prostorije do prestanka djelovanja utjecanja alkohola. Policija protiv iste podnosi Optužni prijedlog nadležno Općinskom sudu, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", objavili su iz policije. 


Izdvojeno

Reci što misliš!