Vijesti / Regija

18-godišnji lopov

Policija uhitila lopova koji je ukrao 80 kilograma kobasica

Policija uhitila lopova koji je ukrao 80 kilograma kobasica
PIXSELL

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Krađa

PU osječko-baranjska izvjestila nas je da je uhitila lopova koji je u noći sa 17. na 18. prosinca u Strizivojni iz dvorišta obiteljske kuće ukrao oko 80 kilograma kobasica, a koje je 41-godišnji vlasnik ostavio na sušenju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Krađa. Za ovu drsku krađu mladić je zaradio i kaznenu prijavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Procijenjena materijalna šteta je šest tisuća kuna.

O ovoj krađi je prije nekoliko dana pisao 24sata i razgovarao s vlasnikom.

"Osim kobasica bilo je i kulenovih seka. Sve je bilo prodimljeno i tu u kutu dvorišta stavio sam ih na zrak da se prosuše. Ovo je prvi put da su mi ukrali, i prije sam suhomesnate proizvode sušio na zraku, čak u košu za kukuruz, i nikad mi nitko nije ukrao ništa. Poručujem lopovima da znam tko su, neću ostati bez kobasica, napravio sam nove, pa neka se usude doći. Razmišljam pripremiti im i iznenađenje, neću reći kakvo, vidjet će. Ipak, nadam se da će policija odraditi svoj posao i pronaći kradljivce, koji bi trebali biti primjereno kažnjeni", rekao je tada za 24sata Miroslav Martinović, vlasnik pokradenog OPG-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!