Vijesti / Regija

velika šteta na kombajnu

Slavoncu netko za kukuruz zavezao kinetički zglob i uništio kombajn, on sad nudi novčanu nagradu za pronalazak počinitelja

Slavoncu netko za kukuruz zavezao kinetički zglob i uništio kombajn, on sad nudi novčanu nagradu za pronalazak počinitelja

Počinitelj je kinetički zglob vozila zavezao na visinu od pola metra pa je jasna namjera bila oštetiti kombajn

U vremenu do 25.listopada ove godine nepoznata osoba postavila je metalne auto dijelove na kukuruzište koje se nalazi na području Silaša, a koje obrađuje Opg Sumić iz Palače. I ne bi to bilo ništa posebno da se radilo o odbačenom otpadu, već je netko učinio namjerno na način da je dijelove zavezao za stabljiku kukuruza na visini od pola metra s jasnom namjerom da ošteti kombajn vlasnika njive.

"Zbog navedenog došlo je do oštećenja kombajna kojim je vršidba obavljana, a samim time i to velike štete. Prema info od policije ovo nije prvi ovakav slučaj u žetvenoj sezoni", kaže nam vlasnik OPG, gospodin Željko Sumić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija traga za počiniteljem, a Opg Sumić nudi novčanu nagradu svakome onome koji dostavi informacije vezane za otkrivanje počinitelja.

Ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama o potencijalnom počinitelju, možete ih dojaviti na na mail: [email protected] ili u najbližu policijsku postaju.


Izdvojeno

Reci što misliš!