Vijesti / Regija

vukovar

Pijana se zabila u policijski automobil i lakše ozlijedila dvojicu policijskih službenika

Pijana se zabila u policijski automobil i lakše ozlijedila dvojicu policijskih službenika
PU vukovarsko-srijemska

Policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci

U subotu, 6. studenog u 16,40 sati na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru, 45-godišnja vozačica je, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka s prisutnošću alkohola (2,18 g/kg), pri skretanju prešla na lijevu prometnu traku i udarila u policijsko vozilo pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena, izvjestila nas je danas PU vukovarsko-srijemska.

Vozačici je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, radi čega je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci, s obzirom da je ovo drugi put kako je počinila takav prekršaj.


Izdvojeno

Reci što misliš!