Vijesti / Regija

33 godišnjak uhićen

Policija kod Donjeg Miholjca zaplijenila veću količinu marihuane, stabljike, ali i novac

Policija kod Donjeg Miholjca zaplijenila veću količinu marihuane, stabljike, ali i novac
PU osječko-baranjska

Za počinjeno kazneno djelo propisana je kazna zatvora do 5 godina

Postupajući temeljem operativnih saznanja i naloga suda, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su u petak 22.listopada, obavili pretragu obiteljske kuće i imanja i u Rakitovici, vlasništvo 33-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli 14 kg marihuane upakirane u posude za pojedinačnu prodaju, 6 stabljika marihuane visine do 280 cm, opremu za sušenje marihuane; grijalicu-transformator, vremenski tajmer, plastična cerada obložena aluminijskom folijom, dvije digitalne vage, sef i oko 125 tisuća kuna u različitim apoenima i valutama.

Zaplijena droge i novca Fotogalerija
Nakon dovršene pretrage, policijski službenici uhitili su 33- godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama".
 
Jučer, 23. listopada, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

"Zbog sumnje da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", opisano u članku 190. stavak 2. i 6. Kazneog zakona, nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu", izvijestili su iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!