Vijesti / Regija

slavonski brod

76-godišnjak pucao iz pištolja na 68-godišnjaka na radnom mjestu

76-godišnjak pucao iz pištolja na 68-godišnjaka na radnom mjestu
Marin Tironi/PIXSELL

Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, u petak oko 15 sati, intervenirali su povodom dojave o pucnjavi, u Ulici A. Cesarca, u Slavonskom Brodu. Dolaskom na mjesto događaja saznali su, da je 76-godišnjak ispalio hitac prema 68-godišnjaku, a koji pritom nije ozlijeđen.

Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 76-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, došao u radni prostor 68-godišnjaka, zaprijetivši mu, te je iz vatrenog oružja koje nezakonito posjeduje ispalio hitac (68-godišnjak nije ozlijeđen). Daljnjim radom policijskih službenika, a temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije osumnjičenika, kojom prilikom je pronađeno više komada raznog streljiva, koje je isti nedozvoljeno posjedovao.

Policijski službenici su 76-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjena kaznena djela (čl. 110 u vezi čl. 34 Kaznenog zakona, čl. 215. i čl. 331. KZ-a), predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Izvor: PU Brodsko-posavska

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!