Vijesti / Regija

19-godišnjak vozio prebrzo

U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe, među njima i dvogodišnje dijete

U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe, među njima i dvogodišnje dijete
PU brodsko-posavska

Zbog neprilagođene brzine 19-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem i prešao preko pune crte na suprotnu prometnu traku i udario u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su očevid prometne nesreće koja se dogodila jučer, a u kojoj su četiri osobe ozlijeđene.

Očevidom je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, u 8.15 minuta, na Državnoj cesti D51, između Nove Gradiške i Požege (preciznije Banićevca i Oblakovca).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pritom je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad upravljačem automobila i prešao preko pune crte na suprotnu prometnu traku, kojom prilikom je došlo do udara u osobni automobil, kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Liječnička pomoć je pružena i 41-godišnjem vozaču, 38-godišnjakinji koja se nalazila na stražnjem sjedalu i 2-godišnjem djetetu, koje se nalazilo u sigurnosnoj dječjoj sjedalici, a koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice u Požegi.
 
Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!