Vijesti / Regija

nova tragedija u prometu

Noćas u teškoj prometnoj nesreći kod Borovika poginuo 20-godišnjak

Noćas u teškoj prometnoj nesreći kod Borovika poginuo 20-godišnjak
Marin Tironi/PIXSELL

Uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, mladi će izgubio kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, a nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov

Danas, 17. rujna, oko 3,30 sati, u mjestu Paučje (blizu jezera Borovik), došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin.

Kako nas je izvjestila PU osječko-baranjska, do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom krećući se kroz mjesto Paučje u smjeru mjesta Milinac. U jednom trenutku, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, izgubio je kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, a nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozač osobnog automobila prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje mu je u 5 sati liječnica konstatirala smrt.

Na mjestu prometne nesreće očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu i tehničku pomoć očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo.

"Na današnji dan evidentirali smo ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom periodu prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba", poručuju iz policije.


Izdvojeno

Reci što misliš!