Vijesti / Regija

unikati

Slavonska općina podijelila prekrasne i jedinstvene bilježnice svim školarcima

Slavonska općina podijelila prekrasne i jedinstvene bilježnice svim školarcima

Jedinstvene, predivne i drugačije, pune emocija, prirodnih ljepota i običaja naše zajednice odišu toplinom i posebnim čarom...

Puno prašine podignule su bilježnice koje je podijelila baranjska Općina Darda, a nažalost u javnosti je ostao nedovoljno popraćen primjer Općine Ernestinovo koja je također podijelila bilježnice svojim školarcima.

KUD-u Petefi Šandor Laslovo, Likovna udruga Petar Smajić i Mala akademija umjetnosti Ernestinovo izradili su prekrasne fotografije i crteže njihovog aktivnog rada kojima su ukrasili neke od bilježnica, a dizajn bilježnica pripremili su mještani Ivan Tkalec, Josip Mujčinović i Dječji vrtić „Ogledalce“ Ernestinovo."Jedinstvene, predivne i drugačije, pune emocija, prirodnih ljepota i običaja naše zajednice odišu toplinom i posebnim čarom... toplim porukama… kreirale su ih umovi i ruke naših sumještana, dajući sebe za zajednicu. Neizmjerno vam svima hvala na Vašem trudu i zalaganju prilikom izrade bilježnica, kojima smo, uvjerena sam, razveselili naše osnovnoškolce", pohvalila se načelnica Općine Ernestinovo Marijana Junušić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!