Vijesti / Regija

1,78 g/kg alkohola u krvi

Osumnjičena 63-godišnja Vukovarka muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu

Osumnjičena 63-godišnja Vukovarka muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu
Davor Javorovic/PIXSELL

63-godišnjakinja muškarcu u Vukovaru je iz vrata iščupala trahealnu kanilu te ozbiljno narušila njegovo zdravlje nakon čega mu je bez pomoći pobjegla iz tog stana, a djelatnici hitne medicinske pomoći su brzo intervenirali i spasili ugroženog muškarca

U nedjelju 1. kolovoza 2021. godine u Vukovaru, u ulici Kralja Zvonimira, 63-godišnja Vukovarka je u stanu verbalno i fizički napala 62-godišnjeg Vukovarca, uslijed čega je svojim rukama iščupala medicinsko pomagalo (trahalna kanila) s vrata 62-godišnjaka.

Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu medicinsku pomoć te me ju pružena medicinska skrb, a počiniteljica je napustila mjesto događaja, no policijski službenici su pronašli 63-godišnjakinju i doveli istu u policijsku postaju.

Provedenim prvim izvidima policijski službenici su u njezinom organizmu utvrdili prisutnost alkohola (1,78 g/kg), a dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjakinja pokušala usmrtiti 62.godišnjeg muškarca, što je opisano u članku 110., a u vezi primjene članka 34., Kaznenog zakona Republike Hrvatske.
 
Jučer 2. kolovoza, 63-godišnja Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor, glede čega je prevezena u Zatvor u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!