Vijesti / Regija

testiranje na efosu

Veliko zanimanje mladih Slavonaca i Baranjaca za policijsku akademiju

Veliko zanimanje mladih Slavonaca i Baranjaca za policijsku akademiju
Screenshot/STV

Ove godine MUP namjerava primiti 550 policajaca. Konkurencija je velika jer prijavilo se nekoliko tisuća kandidata pa će u policiji moći odabrati najbolje

Više od 130 mladih Slavonaca i Baranjaca okupilo se danas u prostorijama Ekonomskog fakulteta, a odazvali su se na drugi poziv Ministarstva unutarnjih poslova za selekciju za upisu u policijsku akademiju.

Poznato je kako veliki broj hrvatskih policajaca dolazi baš s istoka zemlje, a njihovim redovima žele se pridružiti i ovi mladi ljudi. U policiji najavljuju kako će još jedan krug testiranja zu Slavoniji biti krajem kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete saznati OVDJE.

"Želim to od malena, ujak mi je policajac i uvijek mi je to bilo super. Baše me ti privlači, posebno kriminalistika", rekla je za Slavonsku televiziju Iva Drenovski iz Požege.

Ove godine MUP namjerava primiti 550 policajaca. Konkurencija je velika jer prijavilo se nekoliko tisuća kandidata pa će u policiji moći odabrati najbolje. No svi kandidati najprije moraju proći set psiholoških testova, a zatim i provjeru motoričkih sposobnosti.

Opširnije pogledajte u prilogu Slavonske televizije:

 


Izdvojeno

Reci što misliš!