Vijesti / Regija

kod slatine

Sudarili se automobil i školski bus pun djece: Vozač automobila pokušao pobjeći

Sudarili se automobil i školski bus pun djece: Vozač automobila pokušao pobjeći
Damir Spehar/PIXSELL

Djeca su trenutno u šoku, a njih dvoje lakše je ozlijeđeno

U Jugovom polju sudarili su se automobil i autobus pun školaraca. Autobus je nakon toga sletio s ceste. Prema zasad neslužbenim informacijama, osobni automobil đakovačkih registarskih oznaka velikom se brzinom zabio u autobus pun školaraca koji je iz Slatine putovao prema Suhopolju, piše Informativni centar Virovitica.

Nakon udarca, autobus je zahvatio bankinu, nastavio se kretati i završio u obližnjem jarku. Djeca su trenutno u šoku, a njih dvoje lakše je ozlijeđeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozač automobila pokušao je pobjeći, ali pravovremenom reakcijom interventne policije, ubrzo je uhićen.

Izvješće PU virovitičko-podravske:

"Danas oko 8.30 sati, u Jugovom Polju dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus koji prevozi školsku djecu i osobni automobil.
 
Do prometne nesreće je došlo kada je 30 – godišnji vozač osobnog automobila đakovačkih registarskih oznaka, upravljao automobilom od pravca Suhopolja u pravcu Cabune, gdje je dolaskom u naselje Jugovo Polje u Ulici Vl. Nazora iz neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotni kolnički trak, gdje je prednjim dijelom svojeg vozila, udario u prednji dio školskog autobusa bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62 – godišnji vozač. Uslijed udara, autobus je sletio na poljoprivrednu površinu, dok je osobni automobil ostao na cesti. U autobusu se nalazilo 14 djece od kojih je dvoje djece zatražilo liječničku pomoć nakon čega su vozilom hitne pomoći prevezeni u OB virovitica.
Vozač automobila je nakon prometne nesreće pokušao napustiti mjesto događaja, međutim brzom intervencijom djelatnika Interventne jedinice policije, 30 – godišnjak je uhićen. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti događaja. "


Izdvojeno

Reci što misliš!