Vijesti / Regija

viškovci

Ubio sebe i suprugu nedaleko grobnice koju su zajedno podigli

Ubio sebe i suprugu nedaleko grobnice koju su zajedno podigli
Davor Javorović/PIXSELL

uprugu, s kojom je u braku bio od 2009. godine, i sebe odveo je u smrt samo nekoliko metara od grobnice koju je podigao za sebe i nju

Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je u četvrtak u 11,25 sati dojavu o dvije mrtve osobe na parkiralištu mjesnog groblja u Viškovcima.

"Dojavu smo zaprimili od građanina koji je prolazio. U automobilu su pronađeni mrtva žena i mrtav muškarac. Zasad nemamo više informacija dok ne obavimo očevid", kazao je za RTL.hr. glasnogovornik Policijske uprave Zoran Kon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glas Slavonije danas piše kako se pretpostavlja da je Antun G. (r. 1959.) rodom iz Viškovaca, a sada sa zagrebačkom adresom, u automobilu na parkiralištu ispred mjesnog groblja u Viškovcima pokraj Đakova prvo iz pištolja ubio suprugu Anu (r. 1958.), a potom sebe.

Suprugu, s kojom je u braku bio od 2009. godine, i sebe odveo je u smrt samo nekoliko metara od grobnice koju je podigao za sebe i nju, a o čemu na nadgrobnom spomeniku, uz šahovnicu i golubicu te otvorenu knjigu, svjedoče uklesana njihova imena i godišta te zajednička fotografija, piše Glas.

FOTO: Pixsell


Izdvojeno

Reci što misliš!