Vijesti / Regija

istekla joj i registracija

Baranjka sletila automobilom s ceste: U popodnevnim satima napuhala čak 2,78 promila

Baranjka sletila automobilom s ceste: U popodnevnim satima napuhala čak 2,78 promila
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osobnom automobilu, kojim je upravljala 41-godišnja hrvatska državljanka iz Kneževih Vinograda, isteklo je važenje prometne dozvole do 15 dana

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća.

Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, a dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četiri prometne nesreće četiri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a jedna osoba je teško tjelesno ozlijeđena. Dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Jučer, 8. lipnja, u 17,05 sati, na državnoj cesti broj 7, između Kozarca i Belog Manastira, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Osobnom automobilu, kojim je upravljala 41-godišnja hrvatska državljanka iz Kneževih Vinograda, isteklo je važenje prometne dozvole do 15 dana.

Vozačica je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletjela s kolnika te joj je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,78 grama po kilogramu.

Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!