Vijesti / Regija

nesreća na a3

Teško ozlijeđen prilikom slijetanja s autoceste

Teško ozlijeđen prilikom slijetanja s autoceste
PU brodsko-posavska

U ovoj prometnoj nesreći, vozač je teško ozlijeđen, te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten na kućnu njegu

U srijedu, 12. svibnja u 15.05 sati, na autocesti A3 kod Sibinja, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je prometnu nesreću prouzrokovao 53-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom, slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, 53-godišnjak je zbog ne držanja strane kretanja, kotačima automobila zahvatio travnatu površinu, udario u metalnu odbojnu ogradu, te u nekontroliranom kretanju sletio na travnatu površinu, udarivši u zaštitnu žičanu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći, vozač je teško ozlijeđen, te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten na kućnu njegu.

Policijski službenici protiv 53-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU brodsko-posavska


Izdvojeno

Reci što misliš!