Vijesti / Regija

najviše iz osijeka

Epidemiološke brojke: U OBŽ 124 pozitivne osobe uz četiri preminule

Epidemiološke brojke: U OBŽ 124 pozitivne osobe uz četiri preminule
Davor Javorović/Pixsell

Najviše novozaraženih dolazi s područja Osijek u čijoj bolnici se nalazi 84 osobe

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 396 uzoraka od kojih je 124 bilo pozitivno. 

Najviše, 65 novopozitivnih osoba je s područja grada Osijeka, osam iz Čepina, zatim po šest iz Đakova i Trnave. Pet novopozitivnih je iz Bilja, četiri iz Belog Manastira i Našica. Po tri novopozitivne osobe bilježe Belišće, Marijanci, Darda, Erdut, Petrijevci i Semeljci, dvije Podgorač i po jednu Donji Miholjac, Antunovac, Kneževi Vinogradi, Koška, Petlovac i Popovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na bolničkom liječenju nalazi se 111 osoba oboljelih od COVID-19, i to 84 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 16 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 27 pacijenata s tim oboljenjem. U posljednja 24 sata preminule su četiri osobe s područja Osječko-baranjske županije oboljele od COVID-19 u dobi od 62 do 89 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 1187 osoba.

Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije prema jednoj dojavi kojom je utvrđeno kršenje na području Osijeka te su učinili i 15 samoinicijativnih provjera i jednu osobu na području Našica nisu zatekli na adresi prebivališta. Samostalno su izvršili nadzor 165 objekata.


Izdvojeno

Reci što misliš!