Vijesti / Regija

u komletincima

Traktorom srušili partizanski spomenik iz Drugog svjetskog rata

Traktorom srušili partizanski spomenik iz Drugog svjetskog rata
PU vukovarsko-srijemska

Policija je počinitelje detektirala i slijedi kriminalističko istraživanje i utvrđivanje materijalne štete

Policijski službenici Policijske postaje Otok su zaprimili dojavu o oštećenju spomen ploče kojom se obilježava Drugi svjetski rat,  a koja se nalazi u ulici Braće Radića u Komletincima.
 
Na mjestu događaja je policija odmah organizirala očevid, a provedenim izvidima detektirani su počinitelji te će se poduzeti kriminalističko istraživanje i utvrđivanje materijalne štete, stoji u izvješću policije.

24sata u posjedu je snimke u kojoj se vidi kak osu počinitelji sajlom svezali spomen ploču za traktor i tako ju srušili. Pri njenom padu uništena je i klupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ruše partizanski spomenik", kratko je komentirao za 24sata čitatelj koji im je snimku poslao.

Izvješćem se oglasila i policija:

"Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su proveli kriminalističko istraživanje nad  54 i 29-godišnjacima iz Komletinaca te smo utvrdili sumnju da su 13. travnja oko 15 sati u Komletincima, u ulici Braće Radića, oštetili spomen ploče kojom se obilježava drugi svjetski rat.
 
Osumnjičenici su poljoprivrednim traktorom s odgovarajućim alatom srušili spomen ploče nakon čega su napustili mjesto događaja, no policija je interventno pronašla počinitelje.
 
Policija će uz odštetni zahtjev grada Otoka podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu."


Izdvojeno

Reci što misliš!