Vijesti / Regija

vinkovci

36-godišnjak u obiteljskoj kući nožem izbo svog poznanika

36-godišnjak  u obiteljskoj kući nožem izbo svog poznanika

Iako je 36-godišnji Vinkovčanin pretrpio tjelesne ozlijede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog muškarcaa odmah prevezao u OŽB Vinkovci

U četvrtak  8. travnja 2021. godine između 8.30 do 9.55 sati je u Vinkovcima, u ulici Ivane Brlić Mažuranić, 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u  Njemačkoj i neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim oružjem napao i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca, nakon čega je napadač pobjegao s mjesta događaja, izvjestila nas je PU vukovarsko-srijemska.
 
Iako je 36-godišnji Vinkovčanin pretrpio tjelesne ozlijede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog muškarcaa odmah prevezao u OŽB Vinkovci kada mu je ukazana liječnička pomoć te je iz bolnice dojavljeno da je teže tjelesno ozlijeđen.
 
Prema dojavi vinkovačke bolnice policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenom muškarcu hladnim oružjem, a policijski službenici su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka s neprijavljenim boravkom u Vinkovcima, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog navedenog Vinkovčanina.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin koji neprijavljeno boravi u Vinkovcima počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teže tjelesno ozlijedio 36-godišnjeg Vinkovčanina.
 
U petak 9. travnja 2021. godine osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, stoji u izvješću policije. 


Izdvojeno

Reci što misliš!