Vijesti / Regija

nova staza u blatnoj ulici

Započeli radovi na izgradnji biciklističke staze kroz Bilje

Započeli radovi na izgradnji biciklističke staze kroz Bilje
Screenshot/STV

Radovi u Blatnoj ulici na novoj biciklističkoj stazi vrijedni 3 milijuna kuna započeli su prije dva tjedna, a trebali bi biti gotovi za kojih mjesec i pol dana

Biciklistička staza Osijek-Bilje nedavno je u potpunosti rekonstruirana, ostalo je do kraja postaviti rasvjetu i iscrtati linije, a sad su krenuli i radovi na njenom nastavku kroz Bilje.

Proširuje se  Blatna ulica od ulaza u Bilju do Vatrogasnog doma i u sklopu nje će biti iscrtana nova biciklistička staza. U sklopu radova na proširenju staze uredit će se i kanalizacijski sustav.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova staza završavati će kod Vatrogasnog doma no planira se i njen nastavak. Komarčev prolaz već je prošle godine proširen i adaptiran s novom pješačko-biciklističkom stazom širine dva metra i ta staza uskoro će se nastaviti kroz Ulicu Lajoša Košuta kroz park do osnovne škole, a njen drugi krak ići će prema Dvorcu Eugena Savojskog i spajati na županijsku cestu i Panonski put mira.

legice_i_lege_na_biciklima_srpa
Biciklisti oprez, evo za što vas sve policija može kazniti

Radovi u Blatnoj ulici na novoj biciklističkoj stazi vrijedni 3 milijuna kuna započeli su prije dva tjedna, a trebali bi biti gotovi za kojih mjesec i pol dana. 


Izdvojeno

Reci što misliš!