Vijesti / Regija

kaznena prijava vozaču

Prometna nesreća na Uskrs: Pijani vozač automobilom udario pijanog pješaka

Prometna nesreća na Uskrs: Pijani vozač automobilom udario pijanog pješaka
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

U ovoj prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju

U nedjelju 4. travnja, oko 23 sata, u mejstu Orubica kod Nove Gradiške dogodila se prometna nesreća u kojoj je alkoholizirani vozač osobnim automobilom naletio na pješaka.
 
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 28-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg alkohola u krvi te je u jednom trenutku vozilom udario u 64-godišnjeg pješaka, koji se kretao u istom smjeru uz desni rub kolnika.

Ozlijeđeni 64-godišnji pješak je s desne strane gurao bicikl te nije bio označen nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom, a izvršenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola od 1,04 promila alkohola u krvi.
 
U ovoj prometnoj nesreći pješak je teško ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
 
Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, stoji u izvješću policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!