Vijesti / Regija

posjet premijera

Plenković danas u Osijeku, Vukovaru i Vinkovcima

Plenković danas u Osijeku, Vukovaru i Vinkovcima
Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednik Vlade posjet će započeti u Osijeku, gdje će sudjelovati na svečanom otvorenju Putničkog pristaništa Osijek na Dravi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će danas u posjetu Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Kako su nas obavijestili iz Službe za odnošću Vlade, posjet će započeti u Osijeku, gdje će sudjelovati na svečanom otvorenju Putničkog pristaništa Osijek na Dravi, u 10.30 sati. Po završetku svečanosti, u 11.15 sati, predsjednik Vlade Plenković sastat će se sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem. Zatim će  nazočit će svečanom uručenju ugovora iz Programa ruralnog razvoja u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade započet će u Vukovaru obilaskom silosa i pretovarne luke tvrtke VUPIK plus d.o.o., u 13.30 sati, a potom će se sastati s predstavnicima tvrtke VUPIK plus d.o.o. U 15.25 sati, premijer Plenković sastat će se sa županom Vukovarsko-srijemske županije Božom Galićem i gradonačelnikom Grada Vinkovaca Ivanom Bosančićem. Potom će, u 16.00 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković nazočiti svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Izgradnja obilaznice Apševaca i Lipovca – Sanacija opasnog mjesta na državnoj cesti D57".

Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade završit će obilaskom gradilišta nove zgrade Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!