Vijesti / Regija

pitomača

Biciklist napuhao 4.9 promila, policija ga isključila iz prometa

Biciklist napuhao 4.9 promila, policija ga isključila iz prometa
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

33-godišnji biciklista je višestruki počinitelj prekršaja ove vrste, a zbog opasnosti koju je predstavljao u prometu, prvenstveno za sebe, je isključen iz prometa

Na području Virovitičko–podravske županije i nadalje se, unatoč najavama o pojačanom postupanju u prometu, bilježi povećani broj prekršaja u nadzoru prometa, a u posljednje vrijeme i  velike utvrđene koncentracija alkohola u organizmu i utvrđene brzine.

Tako je protekli vikend, u nedjelju u 13,25 sati u Pitomači, kod 33-godišnjeg vozača bicikla alkotestiranjem utvrđena najveća koncentracija alkohola u organizmu u proteklih nekoliko godina na području Virvoitičko-podravske županije od 4,90 g/kg. Ovaj biciklista je višestruki počinitelj prekršaja ove vrste, a zbog opasnosti koju je predstavljao u prometu, prvenstveno za sebe, je isključen iz prometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I najveća brzina kretanja, utvrđena u nedjelju u 03,25 sati u Suhopolju, na dionici D2 u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 80 km/h je bila velika, jer je vozaču osobnog automobila utvrđena brzina od 134 km/h. Ovom vozaču će, nakon utvrđivanja identiteta, pristići kazna od 10000 kn i biti izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom od 3 mjeseca ako je prvi puta zatečen u počinjenju ovoga prekršaja i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Izvor: PU virkovitičko-podravska


Izdvojeno

Reci što misliš!