Vijesti / Regija

prevencija, a ne represija

Osječki policajci osigurali vrijednu donaciju bolnici u Našicama

Osječki policajci osigurali vrijednu donaciju bolnici u Našicama

Regionalni klub IPA osječko – baranjska uručio je veliku donaciju medicinske opreme bolnici Našice

Danas, 5. ožujka, Policijska uprava osječko-baranjska, Regionalni klub IPA osječko – baranjska i Odjel prevencije PU osječko – baranjske organizirali su donaciju i dostavu opreme Općoj županijskoj bolnici Našice, koju je preuzeo ravnatelj Hrvoje Šimić.

Medicinsku opremu donirao je Crveni križ grada Regensburga, u Njemačkoj, a humanitarna donacija uključuje: medicinske električne krevete, madrace, hodalice, invalidska kolica, posteljinu, liftove za podizanje pacijenata, noćne ormariće, stolove, stolice i kirurške maske. Predsjednik Regionalnog kluba IPA osječko-baranjske Ladislav Bece je organizirao prijevoz humanitarne donacije od grada Regensburga do Opće županijske bolnice Našice, a koji prijevoz su sufinancirali zajedno Regionalni klub IPA osječko-baranjske i načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

Odjel prevencije uključio se u ovu akciju kako bi kroz suradnju i zajednički rad s građanima, kroz pomoć oko organiziranja dostavljanja i darivanja pokazali građanima da policija ne djeluje samo represivno nego i preventivno.

Regionalni klub IPA osječko – baranjska također podržava i rado se uključuje u ovakve aktivnosti i djelovanja na području humanitarnog rada.

Ovom prilikom u PU osječko-baranjskoj zahvaljuju se na humanitarnoj pomoći Crvenom križu grada Regensburga i gospodinu Walteru Sattleru.

Izdvojeno


Reci što misliš!