Vijesti / Regija

pokušao pobjeći

Vukovarac se Golfom zabio u policijski auto, dva policajca ozlijeđena

Vukovarac se Golfom zabio u policijski auto, dva policajca ozlijeđena
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon sudara 32-godišnjak je pokušao trčeći pobjeći no policajci iz udarenog policijskog vozila reagirali su i uz uporabu sredstava prinude uhitili bjegunca

Danas oko 13 sati u Vukovaru je 32-godišnji Vukovarac upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pobjegao policijskoj ophodnji te je izbjegao policijske službenike pri kontroli u cestovnom prometu, no nakon kraćeg bježanja vukovarskim cestama policija je dohvatila prekršitelja.

Točnije, kako su ga policijske ophodnje u ulici Vijeće Europe naposljetku dohvatile, 32-godišnjak je osobnim automobilom Golf, kojemu je korisnik, u namjeri da vožnjom  nastavi s bježanjem udario u policijski automobil, u kojem su bila dva policijska službenika PU vukovarsko-srijemske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su policijski službenici pri upravo ovoj intervenciji pretrpjeli prometni incident i zadobili lakše tjelesne ozljede, ipak su odmah reagirali i uz uporabe sredstava prinude uhitili bjegunca, koji je nakon prometnog sudara pokušao bježati trčeći.

Odmah je pružena liječnička pomoć u NMB Vukovar prema svim sudionicima prometne nesreće te su utvrđene lakše tjelesne ozljede za trojicu, dakle prema dvojici policijskih službenika i prema 32-godišnjaku iz Vukovara.

Policija je odmah poduzela sve predviđene zakonske obveze i biti će provedeno kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici ove Uprave su na još jedan način potvrdili da smo spremni i ekspeditivni u postupanju te da jamčimo sigurnost u našoj županiji, pa tako i u Vukovaru.


Izdvojeno

Reci što misliš!