Vijesti / Regija

tragedija

U Spačvi se utopio 42-godišnji ribič

U Spačvi se utopio 42-godišnji ribič
PU vukovarsko-srijemska

Tijekom dana policija je pregledala dio rijeke u blizini područja Spačve gdje je pronašla čamac koji je nestali 42–godišnjak koristio te je utvrđeno da je elisa motora za čamac ( tzv. penta) bila zapetljana u ribolovnu mrežu

Jučer, 21. veljače u popodnevnim satima voditelj ribočuvarske službe Vukovarsko-srijemske županije prijavio je policiji nestanak 42–godišnjaka iz Lipovca koji je navodno bio s čamcem na ribolovu na rijeci Spačva.

Tijekom dana policija je pregledala dio rijeke u blizini područja Spačve gdje je pronašla čamac koji je nestali 42–godišnjak koristio te je utvrđeno da je elisa motora za čamac ( tzv. penta) bila zapetljana u ribolovnu mrežu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako su stvoreni uvjeti za nastavak pronalaska nestale osobe, u ponedjeljak 22. veljače oko 10 sati, posebno opremljeni policijski službenici za ronjenje su oko 11 sati pronašli mrtvo tijelo muškarca u dubini rijeke Spačve.

Provedenim protokolarnim postupcima izvršeno je prepoznavanje pronašlog mrtvog tijela kada smo utvrdili da je utopljenik 42-godišnjak iz Lipovca koji je nestao.

Na mjestu pronalaska izvide je provela i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, a mrtvozornik na tijelu je prema prvim uvidima ukazao da nije bilo drugih razloga za nasilnu smrt.

Policija će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom prikupiti sve činjenice ovog događaja.

Izvor: PU vukovarsko-srijemska

Vukovarsko komunalno poduzeće je preuzelo mrtvo tijelo te će naknadno biti provedena obdukcija.

Izdvojeno


Reci što misliš!