Vijesti / Regija

nije mu prvi put

Policija 21-godišnjaku oduzela vozio jer je vozio bez položenog vozačkog ispita

Policija 21-godišnjaku oduzela vozio jer je vozio bez položenog vozačkog ispita
PIXSELL

Od 21-godišnjaka policija je privremeno oduzela vozilo jer ima dvije pravomoćne presude zbog upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje

Jučer, 22. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su četiri vozača (2 osobnog automobila i 2 bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost evidentirana je u 19 sati, u Đurđenovcu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 60-godišnji hrvatski državljanin iz Zokova Gaja. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,99 grama po kilogramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 22,20 sati, u Karancu, u nadzoru prometa zaustavljen je 21-godišnji hrvatski državljanin iz Karanca, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićen. Od 21-godišnjaka policija je privremeno oduzela vozilo jer ima dvije pravomoćne presude zbog upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Izdvojeno


Reci što misliš!