Vijesti / Regija

užas u pakracu

Bombu na radnike HEP-a bacio je 71-godišnjak: "Milorad je malo teške naravi, ali mi nije na kraj pameti bilo da bi mogao to učiniti"

Bombu na radnike HEP-a bacio je 71-godišnjak:
Ivica Galovic/PIXSELL

Policija ga je brzo uhitila i odvela postaju na kriminalističko istraživanje

Bombu na radnike HEP-a jutors u 9:19 sati bacio je 71-godišnji Miloard A. koji živi u lici Jana Žiške u Pakracu.

Neslužbeno, jednom radniku teško je stradala glava i trbuh i njegovo je stanje još uvijek jako kritično, dok je drugi radnik prošao nešto bolje. Iako mu je tijelo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, život mu nije ugrožen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Miloard je bombu na djelatnike bacio kad su mu htjeli, po nalogu, isključiti struju. Nakon što je bacio bombu, zaključao se u kuću.

Policija ga je brzo uhitila i odvela  postaju na kriminalističko istraživanje.

pakrac hep
strava u pakracu Muškarac bacio bombu na dvojicu djelatnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju

"Taman sam primila kvaku kako bi izašla na ulicu baciti smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na katu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide jel ima još bombi i ostalog oružja. Miloradu je prije godinu i pol dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. No, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao napraviti ovako nešto", rekla je za Mojportal.hr jedna susjeda kojoj su šrapneli od ekplozivne naprave završili na fasadi kuće.


Izdvojeno

Reci što misliš!