Vijesti / Regija

strava u pakracu

Muškarac bacio bombu na dvojicu djelatnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju

Muškarac bacio bombu na dvojicu djelatnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju
Antonio Pejsa/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje da je jednom radniku HEP-a teško stradala glava i trbuh i njegovo je stanje izuzetno ozbiljno, dok je drugi dobio ozljede od šrapnela i stradao mu je bubnjić

Jutros oko 9.20 sati muškarac (71) u Ulici Jana Žiške u Pakracu bacio je eksplozivnu napravu na dva muškarca koji su ozlijeđen. Riječ je o djelatnicima HEP-a, koji su došli muškarcu iz Pakraca isključiti struju, a on je na njih bacio bombu.

Dvojica zaposlenika HEP-a u dobi od 52 i 55 godina teško su ozlijeđena. Prevezena su vozilom Hitne pomoći u pakračku Opću bolnicu gdje se liječnici bore za njihov život. Policija je osigurala šire područje oko mjesta događaja jer se muškarac nakon svega zatvorio u kuću. On je u međuvremenu uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako mojportal neslužbeno doznaje jednom je radniku HEP-a teško stradala glava i trbuh i njegovo je stanje izuzetno ozbiljno, dok je drugi dobio ozljede od šrapnela i stradao mu je bubnjić.

Oglasio se i HEP.

HEP: Najoštrije osuđujemo napad

"Dana 27.01.2021. godine oko 9,15 sati tri radnika  HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o., Elektre Križ napadnuti su eksplozivnom napravom prilikom obavljanja isključenja električne energije po nalogu opskrbljivača na mjernom mjestu u Pakracu. 

Dva radnika su u napadu zadobili tjelesne ozljede te im je ukazana hitna medicinska pomoć.

Više informacija o okolnostima samog događaja moći ćemo dati nakon završetka policijskog očevida.

Uprave HEP-a d.d. i HEP-ODS-a, vodstvo sindikata radnika HEP-a  i Udruge branitelja HEP-a zgroženi su ovim događajem te najoštrije osuđuju napad na radnike HEP-a koji su uredno obavljali svoj redovni posao.

Radnici HEP grupe dijele ogorčenje i zabrinutost s obiteljima i kolegama napadnutih radnika", poručili su iz HEP-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!