Vijesti / Regija

jedan imao samo gornji dio trenirke

Misteriozna smrt dvojice muškaraca na Papuku: ''Neslužbene priče su da su možda dovedeni ovdje kao neka osveta, kazna...''

S najnovijim informacijama s Papuka u RTL Danas javio se reporter Boris Mišević

Na Papuku su proneđena dva smrznuta muškarca iz okolice Požege. Njihov nestanak nitko nije prijavio, a pronađeni su slučajno dok je zimska služba od nanosa snijega čistila dionicu ceste Velika-Papuk. 

Ralicom su pomaknuli jedno tijelo, da bi se potom 3 kilometara dalje pronašlo i drugo. Otklonjena je mogućnost da se radi o migrantima, iako se na to prvo posumnjalo jer su pronađeni muškarci bili odjeveni neprikladno vremenskim uvjetima na planini i bez dokumenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Misterij smrti ovo dvoje muškaraca policija još nije otkrila. S najnovijim informacijama u RTL Danas javio se RTL-ov reporter Boris Mišević.

snijeg papuk
TRAGEDIJA NA PAPUKU Policija potvrdila: Smrznuli se 26-godišnjak i 38-godišnjak iz Požeško-slavonske županije

"Ono što se zna je da su od prije bili poznati policiji, zna se da su imali 26 i 38 godina, zna se da seu iz okolice Požege. Zna se i gdje su pronađeni. Jednog je otkrila ralica. Drugo tijelo je nađeno tri kilometra dalje. Ono što je čudno je da su nađeni nedovoljno dobro odjeveni za ovu planinu, surovu i hladnu planinu. Sada je trenutno minus 5. Mi smo došli uz pomoć HGSS-a", kazao je naš reporter i dodao:

"Obojica su imali plitke tenisice, jedan je imao samo gornji dio trenirke. Pitanje je u kakvim su okolnostima skončali. Neslužbene priče su da su možda dovedeni ovdje kao neka osveta, kazna. Pa su sami pokušali vratiti se. Obdukcija jednog tijela je bila danas. obdukcija drugog tijela je sutra. Pa će se onda znati uzrok smrti", kazao je na kraju Boris Mišević.


Izdvojeno

Reci što misliš!