Vijesti / Regija

izbo ga nožem

Mjesec dana pritvora 23-godišnjaku za ubojstvo 65-godišnjaka

Mjesec dana pritvora 23-godišnjaku za ubojstvo 65-godišnjaka
Ilustracija (Brian Jackson/123RF)

Ubojstvo se dogodilo protekle subote u večernjim satima u mjestu Cerničkoj Šagovini (Brodsko-posavska županija)

Dana 31. prosinca policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim osumnjičenikom vezano za počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Policija je utvrdila da je ubojstvu prethodio prvo verbalni, a potom i fizički sukob između 23-godišnjaka i 65-godišnjaka. U jednom trenutku, 23-godišnjak je nožem zadao više ubodnih rana 65-godišnjaka, od kojih je ozljeda i preminuo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak (1. siječnja), sudac istrage je proveo prvo ispitivanje 23-godišnjaka, a potom mu je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Istog dana u popodnevnim satima, okrivljenik je predan u zatvor u Požegi.

Podsjetimo, policija je 30.12. oko 21 sat zaprimila dojavu da 65-godišnjak s područja općine Cernik ima problema s 23-godišnjakom. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja koja je zatekla 23-godišnjaka u pokušaju bijega, dok su  u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjeg muškarca.

O događaju je detaljnije izvjestilo i Županijsko državno odvjetništvo:

"Očevidom je utvrđeno da je u obiteljskoj kući u Cerničkoj Šagovini oko 21,30 sati, 30. prosinca 2020. godine, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između hrvatskog državljanina (1997.) i hrvatskog državljanina (1955.) te postoji osnova sumnje da je tijekom tog sukoba 23-godišnjak kuhinjskim nožem ubo 65-godišnjaka u predjelu prsišta i glave nanijevši mu višestruke ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja. Državno odvjetništvo izdalo je nalog za obdukciju mrtvog tijela 65-godišnjeg hrvatskog državljanina.", izvijestio je ŽDO.


Izdvojeno

Reci što misliš!