Vijesti / Regija

još jedna vrijedna donacija

NEXE Grupa donira milijun kuna vrijedan građevinski materijal potresom razrušenim područjima

NEXE Grupa donira milijun kuna vrijedan građevinski materijal potresom razrušenim područjima
Patrik Macek/PIXSELL

Dodatno, Nexe Grupa ponudila je i suradnju u projektu obnove

Nexe Grupa, regionalni proizvođač građevinskog materijala, donirat će građevinski materijal u vrijednosti 1.000.000 kuna za obnovu potresom oštećenih područja Sisačko-moslavačke županije.

Smatrajući svojom obvezom pomagati zajednici u kojoj djeluje, predsjednik uprave Nexe grupe Ivan Ergović jučer se pismom obratio Vladi Republike Hrvatske kako bi donacija bila upućena tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Suosjećajući s ljudima koji su izgubili domove, ovim putem izražavamo našu spremnost da se u projekt obnove uključimo donacijom građevinskog materijala u vrijednosti milijun kuna. Kako bi donacija došla do najugroženijih obitelji, zatražili smo podršku Vlade RH u njenoj realizaciji. Vjerujemo da ćemo na taj način najbrže doći do najpotrebitijih obitelji u ovoj teškoj i izazovnoj situaciji“ izjavio je predsjednik Uprave Nexe Grupe, Ivan Ergović.

Dodatno, Nexe Grupa ponudila je i suradnju u projektu obnove, čemu je preduvjet pružanje nužne tehničke podrške od strane resornog Ministarstva. Nexe Grupa vjeruje kako svojim građevinskim materijalima može doprinijeti bržem i uspješnijem rješavanju ovog iznimno zahtjevnog projekta obnove, osiguranja uvjeta za nastavak normalnog života i povratka obitelji u njihove domove.

Izvor: Nasice.com


Izdvojeno

Reci što misliš!