Vijesti / Regija

47-godišnji đakovčanin

Državnom cestom Čepin-Vuka vozio čak 164 km/h

Državnom cestom Čepin-Vuka vozio čak 164 km/h
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna prekršajna boda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su  četiri prometne nesreće, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala. Preostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.  

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće i jedna prometna nesreća na području Našica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak, 29. prosinca, u 08,38 sati na državnoj cesti broj 7 između mjesta Čepin i Vuka, u prekoračenju brzine kretanja vozila zaustavljen je 47-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozač osobnog automobila kretao se izvan naselja s brzinom od 164 km na sat, gdje je brzina prometnim pravilom ograničena na 90 km na sat.

Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna prekršajna boda.


Izdvojeno

Reci što misliš!