Vijesti / Regija

od posljedica koronavirusa

Preminuo liječnik iz Čačinaca: ''Bio je omiljen u mjestu, svi su ga poznavali''

Preminuo liječnik iz Čačinaca: ''Bio je omiljen u mjestu, svi su ga poznavali''
Općina Čačinci

U bolnici su mu napravili snimku pluća koja je bila stravično loša. Prevezen je hitno u respiracijski centar u Osijeku, gdje je nažalost i preminuo

Liječnik Stevo Vejić iz Čačinaca preminuo je u osjčkom KBC-u. Bolovao je od koronavirusa.

"Prošlog je ponedjeljka hitno odvezen u bolnicu. Stanje mu je bilo toliko loše da je bio gotovo dezorijentiran. U bolnici su mu napravili snimku pluća koja je bila stravično loša. Prevezen je hitno u respiracijski centar u Osijeku, gdje je nažalost i preminuo - rekla je za Dnevnik.hr Željka Perić, liječnica koja je doktora Vejića i mijenjala u ordinaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bio je omiljen u Čačincima, živio je tu, svi su ga poznavali, dodala Perić. Kaže i da je bio branitelj, ranjen je u Domovinskom ratu, ali nije htio u mirovinu jer je volio pomagati pacijentima.

"Imao je koronavirus, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je od njega preminuo. No imao je rizični faktor, nažalost njegova je boljka bila pretilost. Ne znam je li bolovao od drugih kroničnih bolesti jer nisam bila njegova liječnica", rekla je Perić.

Od njega se oprostila i Općina Čačinci.

"Malo tko se u našim Čačincima upisao u osobnu kartu tolikom broju mještana kao naš doktor Vejić. Preko 25 godina nesebično je brinuo, liječio, suosjećao i bio prijatelj svakom svom pacijentu. Izgubili smo ljudsku i intelektualnu veličinu koju smo često uzimali zdravo za gotovo, a koju će biti jako teško zamijeniti", navode na web stranicama Općine.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!