Vijesti / Regija

na lovištu cerić

Protuzakoniti lov: Autima osvjetljivali polja i divljač

Protuzakoniti lov: Autima osvjetljivali polja i divljač
Pixabay

Na mjestu je intervenirala i policija te oduzela dvije lovačke puške koje posjeduju na zakonit način, a potom je provedeno kriminalističko istraživanje i protiv obojice će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57 i 51-godišnjacima, koje se sumnjiči za kazneno djelo Protuzakoniti lov i ribolov.

Naime, kako stoji u policijskom izvješću, obojica su koristila osobni automobil na području lovišta Cerića, čiji su inače članovi te su se koristili raznim nedopuštenim načinima i sredstvima (osvjetljivali polja i divljač) u namjeri da bi divljač lakše ustrijelili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ih je u krivolovu otkrio predsjednik lovnog društva odmah je pronašao i oduzeo tri ustrijeljena zeca, koje su prethodno skrili u grmlju.

Na mjestu je intervenirala i policija te oduzela dvije lovačke puške koje posjeduju na zakonit način, a potom je provedeno kriminalističko istraživanje i protiv obojice će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: PU vukovarsko-srijemska


Izdvojeno

Reci što misliš!