Vijesti / Regija

Čeka se potvrda policije

U Valpovu napao nožem oca i majku, policija ga uhitila nakon 15 minuta

U Valpovu napao nožem oca i majku, policija ga uhitila nakon 15 minuta
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Teško kazneno djelo u Valpovu i brza reakcija policije

Mladić (20) uhićen je nakon što je nožem nasrnuo na 54-godišnjaka i 51-godišnjakinju u srijedu oko 13.30 sati u Valpovu, javlja 24sata.

Kako su impotvrdili iz PU osječko-baranjske, mladića su priveli samo 15 minuta nakon napada. Pozvana je Hitna pomoć koja je muškarca i ženu prevezla u KBC Osijek. Ondje su im konstatirane teške ozljede, no nisu bile opasne po život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema prvim informacijama radi se o nasilju unutar obitelji odnosno napadu sina oca i majku. Više detalja očekuje se sutra tijekom dana. 

POLICIJSKO IZVJEŠĆE (ČETVRTAk, 26.11.):
"Jučer, 25. studenog, oko 13,20 sati, u Valpovu, u obiteljskoj kući 20-godišnji hrvatski državljanin oštrim je predmetom zadao više ozljeda po tijelu 54-godišnjeg hrvatskog državljanina i 51-godišnje hrvatske državljanke.

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su im liječnici konstatirali teške tjelesne ozlijede. Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su očevid na mjestu događaja.

Brzom intervencijom policijskih službenika 20-godišnji hrvatski državljanin je uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje."


Izdvojeno

Reci što misliš!