Vijesti / Regija

županijski stožer

Koronavirus u OBŽ: Danas 166 novozaraženih i šestero preminulih

Koronavirus u OBŽ: Danas 166 novozaraženih i šestero preminulih
OBŽ

Na bolničkom liječenju je 221 osoba od toga ih je 27 na respiratoru

U Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata testirano je 335 uzoraka od kojih je 166 bilo pozitivno na Sars-Cov-2.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području gradova Osijek (101), Đakovo (12), Valpovo (11), Belišće (9) i Beli Manastir (4) i Donji Miholjac (2) te općina Koška (4), po dvije novopozitivne osobe su s područja općina Antunovac, Bilje, Bizovac, Petrijevci, Punitovci i Satnica Đakovačka, a po jedna s područja općina Čepin, Draž, Đurđenovac, Erdut, Jagodnjak, Petlovac, Podgorač, Semeljci, Šodolovci, Viškovci i Vladislavci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na bolničkom liječenju je 221 osoba od toga ih je 27 na respiratoru.

U zadnja 24 sata preminulo je šest osoba zaraženih koronavirusom. U Respiracijskom centru KBC-a Osijek preminulo je pet muških osoba (iz Đakova rođen 1940. godine, iz Dragotina rođen 1940. godine,  iz Osijeka rođen 1947. godine, iz Đakova rođen 1932. godine i iz Donjeg Miholjca rođen 1943. godine) te ženska osoba iz Podravske Moslavine rođena 1939. godine.

U samoizolaciji je trenutno 1859 osoba. Policija u protekla 24 sata nije utvrdila ni jedno kršenje mjera samozolacije.

Načelnik županijskog Stožera rekao je da još nisu dobili potvrdu nacionalnog Stožera o jučer zatraženim strožim mjerama za OBŽ iako je na pressici nacioanlnog Stožera koja se odvijala u isto vrijeme rečeno da se uvode dodatne mjere za Varaždinsku, Osječko-baranjsku županiju i grad Daruvar.

Izdvojeno


Reci što misliš!