Vijesti / Regija

poziv na "ljetovanje"

U Dalmaciji spustili cijene za 50% i pozivaju domaće goste na odmor

U Dalmaciji spustili cijene za 50% i pozivaju domaće goste na odmor

Od 16. do 25. listopada možete na "tjedan odmora vrijedan" u pola cijene, a na moru očekuju domaće turiste

Od smještaja, restorana, atrakcija, lokaliteta treba vidjeti gdje se što nudi. Kako prenosi RTL, Dragana Eterović provjerila je ponudu na Makarskoj rivijeri i nije propustila isprobati zip line na Biokovu.  Odmor, možda i uz dozu adrenalina u samo pola cijene. U tjedan odmora vrijedan uključila se i turistička agencija koja nudi turu zip linom na Biokovu koju nismo propustili.

"U tom tjednu očekujemo domaće ljude, a cijenu smo spustili 50 posto. I za djecu još dodatnih 50 posto. Cijena će biti 150 kuna za odrasle i 75 za djecu", kazao je Thomsas Mravačić, iz turističke agencije iz Makarske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Agencija organizira i edukativne izlete Biokovom uz posjet Skywalku, ali u tjednu povoljnom za hrvatske goste najbolje je sve isplanirati

"Specifično je što je ovo jedini zip line s pogledom na more. Radi se o 6 različitih sajli na kojima vi sami ne morate kočiti nego vaš vodič radi za vas. Također su vaše ruke slobodno i možete raditi razne trikove", kazao je Mravačić. 

Turistički djelatnici primjećuju da je tjedan namijenjen domaćem gostu ipak prekasno.

"Mislim da se malo zakasnilo, iz tog razloga smo mi krenuli i malo prije sa akcijom to smo marketinški za svoju kuću napravili već za 25. rujan. Namijenjeno je za domaće ljude, da upoznaju malo destinaciju i da putuju i u našoj zemlji jer je prekrasna", kazala je jedna direktorica hotela iz Makarske.

I dok gosti mogu uživati na plaži, bazenu ili na Biokovu, brojni restorani u Makarskoj su već zatvorili vrata.

"U županiji su se najviše uključili smještajni kapaciteti iz Splita i Makarske rivijere, isto su se uključili i razni lokaliteti kao npr. Skywalk koji je najznačajni lokalitet rekao bi i u Hrvatskoj ove godine", kazao je Joško Stella, direktor TZ Splitsko- dalmatinske županije.

Tjedan odmora traje do 16. do 25 listopada, ali ponudu na određenoj destinaciji treba ipak provjeriti, a onda preostaje, za one koji uspiju, samo uživati.


Izdvojeno

Reci što misliš!