Vijesti / Regija

Policijsko izvješće

Ukrao zvučnike iz tramvaja; bagerom udario kolegu; pronašao granatu

Ukrao zvučnike iz tramvaja; bagerom udario kolegu; pronašao granatu
Miroslava Novak/eMeđimurje

Iz današnjeg izvješća PU osječko-baranjske izdvojili smo najzanimljivije vijesti

U vremenu od 15. do 23. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz tramvaja otuđio CD uređaj i zvučnike. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta više od tisuću kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Jučer, 28. rujna, oko 22 sata, u Dardi, u dvorištu tvrtke, 60-godišnji hrvatski državljanin iz Jagodnjaka upravljao je radnim strojem utovarivačem. Prilikom vožnje unazad udario je 35-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Poganovaca.   Ozlijeđeni djelatnik prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć i konstatirane teške tjelesne ozlijede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U periodu od 4. do 7. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je oštetio ogradu Osnovne škole. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 28. rujna, oko 7 sati, kod mjesta Palača, prilikom obavljanja poljoprivrednih radova 39-godišnji hrvatski državljanin iz Palače pronašao je neeksplodiranu minobacačku granatu kalibra 60 milimetara. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske minobacačku granatu je na mjestu pronalaska na siguran način uništio. 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!