Vijesti / Regija

priopćenje

Policija objavila detalje jučerašnje prometne nesreće u Josipovcu u kojoj je život izgubio 17-godišnjak

Policija objavila detalje jučerašnje prometne nesreće u Josipovcu u kojoj je život izgubio 17-godišnjak
Dubravka Petric/PIXSELL

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 30-godišnji hrvatski državljanin osobnim automobilom vršio radnju skretanje u lijevo na parkirališni prostor, a da tom prilikom nije propustio vozila koje dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja

PU osječko-baranjska objavila je izvješće o jučerašnjoj promentoj nesreći u Josipovcu u kojoj je život izgubio 17-godišnjak. Priopćenje prenosimo u cjelosti:

"Jučer, 23, rujna, oko 11,48 sati, u Ulici Nova Dalmacija ispred kbr. 19 u Josipovcu,  u prometnoj nesreći smrtno je stradao motociklist 17-godišnji hrvatski državljanin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 30-godišnji hrvatski državljanin osobnim automobilom vršio radnju skretanje u lijevo na parkirališni prostor, a da tom prilikom nije propustio vozila koje dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja.

Tijekom radnje skretanja 30-godišnjak je prednjim dijelom osobnog automobila udario u motocikl koji je došao iz suprotnog smjera i s kojim je upravljao 17-godišnjak.

Prometna nesreća u Josipovcu Fotogalerija

Vozač motocikla izgubio je nadzor na motociklom i pao na kolnik te potom sletio u odvodni kanal i udario u betonski rub kolnog prilaza.

Zbog zadobivenih ozljeda 17-godišnjak je na mjestu prometne nesreće preminuo.       

Protiv 30-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu."


Izdvojeno

Reci što misliš!