Vijesti / Regija

video

Vukovarska policija otkrila veliki nasad marihuane i improvizirani laboratorij

Vukovarska policija otkrila veliki nasad marihuane i improvizirani laboratorij
PU vukovarsko-srijemska

Tijekom pretrage na jednoj od adresa, u zadnjem dijelu dvorišta pronađen je nasad od 156 biljaka marihuane visine od 160 do 200 cm

U srijedu, 16. rujna 2020. godine, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su pretrage na dvije adrese u Gradištu, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru za pretragu doma i drugih prostorija

Tijekom pretrage na jednoj od adresa, u zadnjem dijelu dvorišta pronađen je nasad od 156 biljaka marihuane visine od 160 do 200 cm te improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane unutar kojeg se nalazilo još ukupno 6.545,50 grama marihuane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog izražene sumnje da su nezakonito i neovlašteno proizvodili drogu radi vlastite materijalne koristi provedeno je kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana (dvije osobe su u životnoj dobi od 64 godine i jedna od 49 godina).

Pri pretrazi su oduzeta i novčana sredstva za koje se sumnja da su pribavljena na nezakonit način te mobilni uređaji radi sumnje da su poslužili za izvršavanje kaznenog djela.

marihuana laboratorij
uhićen 35-godišnjak Policija u Osijeku otkrila laboratorij za uzgoj marihuane

Protiv navedenih hrvatskih državljana slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a svi će danas, 17. rujna, uz kaznenu prijavu biti predani policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, stoji u izvješću policije.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!