Vijesti / Regija

požega

Poznati talijanski trgovački lanac 'Eurospin' u četvrtak otvara vrata i u Slavoniji

Poznati talijanski trgovački lanac 'Eurospin' u četvrtak otvara vrata i u Slavoniji
Dino Stanin/PIXSELL

U četvrtak, 27. kolovoza, Eurospin priprema veliko otvorenje trgovine na adresi Zagrebačka ul. 52, Trgovački centar Supernova (Požega) s početkom u 9 sati

Poznati talijanski diskontni lanac Eurospin otvara u četvrtak svoju prvo trgovini u Slavoniji. Nakon Zadra, Velike Gorice i Samobora, talijanski diskonter dolazi i u Požegu.

Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i u Italiji gdje imaju preko tisuću trgovina i u Sloveniji gdje ih imaju pedesetak, i u požeškom će supermarketu Eurospin prodavati isključivo svoje robne marke hrane, pića, kućnih potrepština i druge robe po, najavljuju, nižim cijenama od konkurencije.

Ono što ga karakterizira jest činjenica da je to jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode. Zapravo, u Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi na koje ste navikli, već samo proizvodi koje Eurospin dobavlja putem svojih partnera i prodaje pod svojom robnom markom.

Taj integrirani model proizvodnje i distribucije Eurospina trebao bi kupcima jamčiti velike uštede. Lanac navodi istraživanje talijanske udruge potrošača Altroconsumo koja tvrdi da prosječna obitelj može uštedjeti 32.412 kuna godišnje kupnjom u Eurospinu u usporedbi s klasičnim supermarketom.


Izdvojeno

Reci što misliš!