Vijesti / Regija

županja

Policajac pod utjecajem alkohola potukao se ispred noćnog kluba pa protiv njega pokrenut disciplinski postupak

Policajac pod utjecajem alkohola potukao se ispred noćnog kluba pa protiv njega pokrenut disciplinski postupak
Miroslava Novak/eMeđimurje

Policajac, koji je tad bio izvan službe, sam je pozvao ophodnju i prijavio incident

U nedjelju 2. kolovoza oko 3 sata, u ulici Braće Radića u Županji, unutar te izvan noćnog kluba, došlo je do sukobljavanja nekoliko osoba. Na mjestu događaja nalazio se i policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, koji je tada bio izvan službe te je prijavio da je u tom sukobljavanju napadnut od strane više osoba.
 
Dolaskom ophodnje i poduzetim izvidima utvrđeno je da je došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između njega i jednog starijeg maloljetnika, pri čemu su obojica lakše ozlijeđeni.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je predmetni policijski službenik bio pod utjecajem alkohola te da je ušao u sukob s drugom osobom zbog čega će načelnik PU vukovarsko-srijemske protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da se nedolično ponašao izvan službe (teža povreda službene dužnosti).
 
Također, o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se odvijao događaj sa starijim maloljetnikom, koji je također bio pod utjecajem alkohola, policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo.


Izdvojeno

Reci što misliš!