Vijesti / Regija

posljedice nevremena

U Našicama ozlijeđeno 11 ljudi, u Slavonskom Brodu ženu teško ozlijedio komad krova

U Našicama ozlijeđeno 11 ljudi, u Slavonskom Brodu ženu teško ozlijedio komad krova
Ivica Galović/Pixell

Teško nevrijeme zahvatilo je tijekom poslijepodneva Slavoniju, prijavljene su brojne štete na stambenim objektima, a nekoliko osoba je i ozlijeđeno

U velikom nevremenu koje je zadesilo našički kraj 11 osoba je ozlijeđeno, od toga 10 lakše i jedna teže ozlijeđena osoba je koja prevezena u KBC Osijek.

Padali su crijepovi kuća, dimnjaci, veliki broj stabala pa je materijalna šteta velika. Na teren su izašli vatrogasci i komunalne službe koje saniraju nastalu štetu.

Nevrijeme u Našicama
zbraja se šteta Olujno nevrijeme poharalo Našice: Letjeli krovovi, stradali automobili...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mjerna postaja Državnoga hidrometeorološkog zavoda u Slavonskome Brodu izmjerila je udare vjetra od 50 kilometara na sat koji je oštetio krovišta na nekoliko desetaka objekata i rušio stabla, a na nekim je područjima bilo i višesatnog zastoja u isporuci električne energije.

Ozlijeđena žena u životnoj opasnosti

“Jednu ženu ozlijedili su dijelovi krovišta koje je vjetar nosio. Žena je zbrinuta u slavonskobrodskoj bolnici i ima ozljede opasne za život”, rekla je glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić.

Nevrijeme Slavonski Brod Fotogalerija

Na području Slavonskog Broda tijekom nevremena buknuo je i požar na obiteljskoj kući. U Čaglinu je nevrijeme odnijelo krovište na osnovnoj školi obnovljenoj prije dvije godine, a vodena bujica slila se u podrume obiteljskih kuća. Velike su štete i na području Požeško-slavonske županije, u pleterničkom kraju i na području općine Čaglina.

Jedan čovjek kamerom u svom dvorištu zabilježio je trenutak pada drveta u trenucima kad se on nalazio u dvorištu. Srećom, brzom reakcijom izbjegao je stradavanje.


Izdvojeno

Reci što misliš!