Vijesti / Regija

zbraja se šteta

Olujno nevrijeme poharalo Našice: Letjeli krovovi, stradali automobili...

Olujno nevrijeme poharalo Našice: Letjeli krovovi, stradali automobili...
Radio Našice

Dijelovi grada i dalje su bez struje. Poplavljen je i ulaz u bolnicu

Danas oko 14:30 sati našički kraj pogodilo je orkansko nevrijeme koje je nažalost prouzročilo velike materijalne štete. Na području grada palo je 47 litara po metru kvadratnom.

Iako je nevrijeme bilo najavljeno, nitko nije očekivao da će biti ovako jako. Stradali su krovovi kuća, automobili, znakovi uz cestu, drveće, i tko zna što ne.  Vatrogasci su odmah izašli na teren, ali toliko je nažalost stadalo drveća po cesti da će im samo za to trebati dosta dugo vremena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nažalost, moramo konstatirati da je danas olujno nevrijeme pogodilo cijeli grad te šire područje, stradali su krovovi, srušena su brojna stabla isto tako su oštećena brojna vozila, a pojedine ulice su u prvi mah bile i neprohodne Sve gradske službe su odmah izašle na teren počevši od Javne vatrogasne postrojbe Našice koji radi na prohodnosti ulica, Našičkog parka koji se brine za čišćenje ulica dok Našički vodovod radi na ispumpavanju vode iz poplavljenih objekata. Također se nadamo da nema ljudskih žrtava dok je materijalna šteta zasigurno velika te pozivam sve ljude na oprez prilikom otklanjanja nastalih problema kako se ne bi dogodilo ono najgore. Na kraju trebamo napomenuti da su sve službe maksimalno angažirane na sanaciji nastalih šteta.” – izjavio je za Nasice.com, gradonačelnik grada Našica Josip Miletić.

Nevrijeme u Našicama Fotogalerija

Dijelovi grada i dalje su bez struje. Poplavljen je i ulaz u bolnicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!