Vijesti / Regija

kod suhopolja

Traktor bez kontrole: Pregazio gazdu, udario auto i bunar pa završio u susjedinoj ogradi

Traktor bez kontrole: Pregazio gazdu, udario auto i bunar pa završio u susjedinoj ogradi
Ilustracija (Dusko Marusic/PIXSELL)

64-godišnjak prevezen u OB Virovitica, gdje je zadobio tjelesne ozljede i izvan životne opasnosti se nalazi

U nedjelju, 2.kolovoza, 64-godišnjak sa šireg područja Suhopolja, pod utjecajem alkohola od 1,93 g/kg u svojem dvorištu, u namjeri da stavi u pogon traktor, kroz otvorena vrata okrenuo je ključ za pokretanje motora, a da se prije toga nije uvjerio da je poluga ručice mjenjača traktora u brzini, da bi se isti upalio i odmah pokrenuo kojom prilikom je 64-godišnjak pao na tlo i zadnji lijevi kotač prešao preko njegove noge.

Traktor je nastavio nekontroliranu vožnju kojom prilikom je udario u dvorišnu ogradu koju je savinuo i polomio metalni stup, da bi na travnatoj površini ispred ograde oštetio osobni automobil. Poslije toga traktor je nastavio kretanje preko odvodnog kanala te ušao u neograđeno dvorište, udario u betonski temelj od bunara koji nije oštetio već se odbio i nastavio vožnju gdje se prednjim dijelom zabio u betonsku ogradu vlasništvo 84-godišnjakinje, gdje se i zaustavio.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

64-godišnjak prevezen u OB Virovitica, gdje je zadobio tjelesne ozljede i izvan životne opasnosti se nalazi, slijedi izvješće ODO Virovitica.

U cilju izbjegavanja ovakvih i sličnih nemilih događaja upućuju se građani na odgovorno postupanje sa vozilima, da ne ostavljaju neosigurana vozila bez nadzora i prilikom korištenja vozila poduzmu sve mjere sigurnosti te vozilima upravljaju  na propisan način u svakoj prilici.


Izdvojeno

Reci što misliš!