Vijesti / Regija

VINKOVČANIN O ISKUSTVU S KORONOM

Zaraženi sa svadbe u Ivankovu: "Već sam se idući dan osjećao loše"

Zaraženi sa svadbe u Ivankovu:
Emica Elveđi/Pixell

Temperatura, glavobolja, bol u kostima, a simptome je osjetio već drugi dan

Svadba u Ivankovu koja je održana 5. srpnja 2020. bila je proglašena novim žarištem jer se na njoj zarazilo sedamdesetak osoaba. 

Izjavu jednoga od zaraženih s te svadbe prenosi 24sata.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"I ja sam bio na toj svadbi, zajedno sa suprugom. Bilo je tu ljudi iz cijele okolice. Nemam pojma od koga sam se zarazio. Nisam ni mislio da bi netko tko je zaražen mogao doći na svadbu na kojoj ima 200-300 gostiju. Možda ta osoba uopće nije kriva jer nije ni znala da je zaražena. Uglavnom, na ulazu u salu su nam mjerili temperaturu svima. Konobari i osoblje imali su i rukavice i maske. Stolovi su bili dovoljno udaljeni. Nastojao sam držati se mjera. No, već drugi dan sam se osjećao bolestan. Dobio sam temperaturu koja me je držala 6-7 dana, imao sam jaku glavobolju koju inače nemam, bolove u tijelu i kostima, ali nisam morao u bolnicu. Naravno, zarazio sam i ženu i dijete pa smo morali biti u samoizolaciji. Obzirom da sam privatnik, sve me je to dosta koštalo jer, evo, već mjesec dana ne mogu raditi kako spada. Bojim se ići među ljude da nekoga ne zarazim iako sam dobio dva testa da sam negativan." - kazuje zaraženi Vinkovčanin koji se bavi obradom drveta.

Zaraza koronom ovoga Vinkovčanina koštala je problema u poslu jer je isporuka ostala nezavršena i rezultirat će gubicima od više desetaka tisuća kuna. 

Izdvojeno


Reci što misliš!