Vijesti / Regija

gosti svatova se pozivaju na samoizolaciju

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 11 novooboljelih: Zaraza se proširila na svatovima u Ivankovu

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 11 novooboljelih: Zaraza se proširila na svatovima u Ivankovu
Ilustracija (Zarko Basic/PIXSELL)

U samoizolaciji na području Vukovarsko-srijemske županije nalazi se 336 osoba

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je 11 novopozitivnih osoba na COVID-19 (4 osobe iz Ivankova, 4 iz Starih Mikanovaca, 2 iz Đeletovaca i jedna iz Vinkovaca).

Ukupan broj oboljelih osoba od početka epidemije je 118, od kojih su 43 osobe izliječene. Trenutno su u županiji dvije osobe hospitalizirane. Među oboljelima su i dvije medicinske sestre/tehničar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U protekla 24 sata testirane su 33 osobe, te je ukupno testiranih do sada na području županije 3146. U samoizolaciji na području županije nalazi se 336 osoba. Među njima je i 40 zdravstvenih radnika od čega osam liječnika i 27 medicinskih sestara/tehničara.

Zbog postojeće epidemiološke situacije i pojave više oboljelih osoba od bolesti COVID-19 koje se povezuju sa svadbom održanom 5. srpnja 2020. godine u sali „Laura“ u Ivankovu, iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije mole sve sudionike svadbe da ostanu kod kuće u samoizolaciji do 14 dana od dana održane svadbe te da se telefonski jave epidemiološkoj službi Zavoda za javno zdravstvo ili pripravnom epidemiologu (broj za Vukovarsko-srijemsku županiju je ‪091 370 4290‬) te svome obiteljskom liječniku radi praćenja njihovog zdravstvenog stanja te sprječavanja daljnjeg širenja bolesti.


Izdvojeno

Reci što misliš!