Vijesti / Regija

nova gradiška

Pijane djevojke gađale se bocama u kafiću, gost ozlijeđen, a prijavljena i konobarica

Pijane djevojke gađale se bocama u kafiću, gost ozlijeđen, a prijavljena i konobarica
Ilustracija (Dusko Mirkovic/PIXSELL)

Obračun je počeo tako što su se 25-godišnjakinja, s 2,71 promila alkohola u krvi, te 23-godišnjakinja, koja je imala 1,01 promil, posvađale

U subotu u 17.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški, bocama su se gađale dvije djevojke, a pri pokušaju da im oduzme bocu, ozlijeđen je gost, piše Glas Slavonije.

Obračun je počeo tako što su se 25-godišnjakinja, s 2,71 promila alkohola u krvi, te 23-godišnjakinja, koja je imala 1,01 promil, posvađale, kako je priopćila Policijska uprava brodsko-posavska, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako piše Glas Slavonije u  jednom trenutku 25-godišnjakinja je bacila bocu u smjeru 23-godišnjakinje, no nije ju pogodila. Potom je 23-godišnjakinja također uzela bocu s namjerom da je baci prema 25-godišnjakinji, na što je reagirao 44-godišnji gost i pokušao uzeti bocu, pri čemu je slučajno lakše ozlijeđen.

Policija je podnijela prekršajne prijave protiv 25-godišnjakinje i 23-godišnjakinje, a prijavu nije izbjegla ni 21-godišnja konobarica jer je posluživala alkoholna pića osobama koje su već bile pijane.

Izdvojeno


Reci što misliš!