Vijesti / Regija

pijani za volanom

Policija jučer zaustavila dva pijana vozača: Jednom prijeti 40, a drugom 35 tisuća kuna kazne

Policija jučer zaustavila dva pijana vozača: Jednom prijeti 40, a drugom 35 tisuća kuna kazne
Goran Kovacic/PIXSELL

Jučer, 26. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena dva vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krv

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u Svetom Đurađu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 40-godišnji vozač iz Svetog Đurađa koji je upravljao vozilom uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi od 1,17 grama po kilogramu. Vozač je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 35 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 10 negativnih bodova.

Jučer, 26. svibnja na području Osijeka u prometu je zaustavljen 43-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka koji se odbio alkotestirati. Vozilom je upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Vozač je uhićen, a za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna od 40 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 12 negativnih bodova. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Đakovu se izvode radovi na kružnom toku, kojeg čine Pavićeva ulica, Dravska ulica, Ulica kralja Tvrtka i Ulica Eugena Kvaternika. Promet je privremeno preusmjeren s toga apeliramo na sve vozače da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, kako bi izbjegli prometne nesreće.
 
U periodu od 29. do 30. svibnja, postaja Prometne policije Osijek provest će mjere pojačanog nadzora prometa s ciljem suzbijanja prekršaja vožnja pod utjecajem alkohola i opojnih droga kao i ostalih najtežih prometnih prekršaja.


Izdvojeno

Reci što misliš!